Recepti za ručak

Ručak, ono što svi jedva čekamo kada sednemo za sto. Od dinstanog mesa, preko pohovanih šnicli, sarmi ili variva...sve je ovde.

Ovde ćete naći recepte za: Dinstano meso Paste Piletina Variva Paprikaš Pice Ćufte Kroketi Sarme
Dodaj u favorite

Junetina u vinu

Glavna jela | Dinstano meso
 90 min
 3 osoba

Junetina kuvana u vinu je, može se reći, pravi delikates za odrasle. Veoma jednostavan ukus junetine bude tako lepo upotpunjen vinom i blagim ukusom


Dodaj u favorite

Savršena domaća testenina punjena mesom

Glavna jela | Paste
 30 min
 3 osoba

Ako se poželite prave domaće kuhinje i savršene domaće testenine punjene mesom ovo je pravo jelo za vas. Napravite domaću svežu testeninu, napun


Dodaj u favorite

Piletina sa korijanderom u crvenom kariju

Glavna jela | Piletina
 20 min
 2 osoba

Nedavno smo u Maksiju otkrili fantastičnu kolekciju različitih kari soseva Koji su nas inspirisali da napravimo našu verziju čuvenog indijskog jel


Dodaj u favorite

Boranija sa junetinom

Glavna jela | Variva
 60 min
 4 osoba

Mnogo je recepata za boraniju sa junetinom. Mi našu boraniju volimo da spremamo sa dosta luka i paradajza i da začinimo zaprškom od svežeg jajeta.


Dodaj u favorite

Riblji paprikaš

Glavna jela | Paprikaš
 40 min
 4 osoba

Posni paprikaš sa šaranom je idealna slavska čorba sa kojom nećete pogrešiti. Šaran daje specifičan, aromatičan ukus čorbi a ljuta paprika bl


Dodaj u favorite

Gurmanska pica u tiganju

Glavna jela | Pice
 15 min
 2 osoba

Možda niste čuli ali pica u tiganju je čuvena američka pica poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Mi vam donosimo jednostavan rece


Dodaj u favorite

Najbolje ćufte u paradajz sosu koje ćete ikada probati

Glavna jela | Ćufte
 60 min
 4 osoba

Ovo su zaista najbolje ćufte u paradajz sosu ikada. Vazdušaste i mekane u fenomenalno začinjenom sosu, napravljene od mešavine junetine i semenki.


Dodaj u favorite

Prolećni kroketi od tikvica

Glavna jela | Kroketi
 20 min
 6 osoba

Ukusne i vazdušaste prolećne tikvice su lako i brzo rešenje za svaki ručak. Dajte sebi slobodu i napravite ih po svom ukusu dodavanjem različitih


Dodaj u favorite

Teleći pauflek sa zelenim biberom

Glavna jela | Dinstano meso
 180 min
 4 osoba

Ako ste se zapitali šta je uopšte pauflek, to je meso bez kostiju koje dolazi sa dela stomaka i zbog toga je još poznato i kao potrbušina. Zbog sv


Dodaj u favorite

Sarmice u listu od blitve

Glavna jela | Sarme
 20 min
 3 osoba

Ne bi rekao da nema razlike izmedju blitve i zelja i da su sarmice potpuno iste. I mi smo to mislili, ali kada smo probali sarmice sa blitvom demantov


Pridružite nam se

Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

Već imate nalog? Ulogujte se

Magazin

5 namirnica koje treba da jedete svake nedelje da biste bili puni energije

Hrana koju unosimo svakodnevno podjednako je važna za naše fizičko i mentalno zdravlje. Niko ne voli nervozu koja zakuca na vrata stomaka kada je obrok preskočen. Do sada smo svi naučili da je uravnotežena i umerena ishrana ključ kvalitetnog i zdravog života. Esencijalni minerali, vlakna i proteini su nam potrebni kako bi stresne dane što bolje podneli. Zato neke namernice je važno unositi u toku nedelje kako bi telo imalo neophodnu energiju.

4 dodatka koja će od pire krompira napraviti čudo od jela

Kuvani krompir (bolje beli nego crveni, kažu iskusne domaćice), mleko, maslac i malo soli su osnovni recept za pire krompir. Ako volite ovaj neprevaziđeni klasik srpske trpeze, a želite da unesete malo promene, bez previše muke, evo rešenja.

Avokado - Ukus hladne supe, a svi hoće da ga kupe

Ako je vaše nepce ikad iskusilo čari gvakamole i salse, onda se već uveliko susrelo sa avokadom. Ali, čim ste ovde, onda znači da vas muči zašto je poslednjih godina ime čuvene voćke svima na vrhu jezika, zašto je postao obavezan deo savremene ishrane i kakav je njegov ukus.