Novi recepti | Magazin | Pretraga po sastojcima | Grupe jela | Vrste jela | Glavna jela | Peciva | Pice | Paste | Jela od piletine |
Mmm! Ima li šta lepše od svežeg, toplog peciva? A tu su i prelepa slatka peciva za uzinu ili čisto zadovoljstvo!
Za pripremu nadeva za jastučića najbolje je da sami usitnite meso umesto da koristite mleveno. Odlična kombinacija mesa, povrća i lisnatog testa p
Ovaj tanki hleb je nešto između hleba, pite i pice i zaista je mnogo ukusan. Možete ga služiti i uz jelo a može da bude i savršena večera uz jo
Više puta vam se dogodilo da vam ostane gomila hleba od juče, i verujem da vam je žao da ga bacate. Malo smo eksperimentisali i ispalo je sjajno.
Pica mafini, brzi i ukusni a deca će biti oduševljena. Ovaj recept mi je odlično poslužio za iznenadne goste ili kao predjelo. Punjenje možete da
Ove pogačice su bile pravi mali experiment sa domaćim lisnatim testom. Jeste malo komplikovano da se napravi ali vredi svakog utrošenog minuta.
Pužići od lisnatog testa sa paradajzom i sirom su brz i jednostavan način da napravite ukusno predjelo, užina ili ceo obrok.
Hleb, tanak kao pica testo, a jo[ sa belim lukom. Dovoljan sam za sebe a može se jesti uz još mnogo ukusnih jela. Moja porodica i ja obožavamo ovaj
Rolat sa paradajzom je idealno hladno ili toplo predjelo, a za neke možda i ceo obrok. Rolat može biti punjen i pesto sosom i feta sirom.
Recept za pitu od pečuraka je veoma jednostavan. Za 30 minuta ćete imati zdrav, hranljiv i ukusan ručak, večeru, doručak...
Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama
Hrana koju unosimo svakodnevno podjednako je važna za naše fizičko i mentalno zdravlje. Niko ne voli nervozu koja zakuca na vrata stomaka kada je obrok preskočen. Do sada smo svi naučili da je uravnotežena i umerena ishrana ključ kvalitetnog i zdravog života. Esencijalni minerali, vlakna i proteini su nam potrebni kako bi stresne dane što bolje podneli. Zato neke namernice je važno unositi u toku nedelje kako bi telo imalo neophodnu energiju.
Kuvani krompir (bolje beli nego crveni, kažu iskusne domaćice), mleko, maslac i malo soli su osnovni recept za pire krompir. Ako volite ovaj neprevaziđeni klasik srpske trpeze, a želite da unesete malo promene, bez previše muke, evo rešenja.
Ako je vaše nepce ikad iskusilo čari gvakamole i salse, onda se već uveliko susrelo sa avokadom. Ali, čim ste ovde, onda znači da vas muči zašto je poslednjih godina ime čuvene voćke svima na vrhu jezika, zašto je postao obavezan deo savremene ishrane i kakav je njegov ukus.