Novi recepti | Magazin | Pretraga po sastojcima | Grupe jela | Vrste jela | Glavna jela | Peciva | Pice | Paste | Jela od piletine |
Još jedno poznato italijansko jelo savršeno izbalansiranog ukusa predivnog testa sa fantastičnim sosevima od onih na bazi ulja ili pavlake. Neke od najpopularnijih pasti su špagete karbonare, taljatele za vrganjima ili pene arabijata.
Ako se poželite prave domaće kuhinje i savršene domaće testenine punjene mesom ovo je pravo jelo za vas. Napravite domaću svežu testeninu, napun
Tarana je domaća testenina koja se uglavnom sprema na jugu Srbije. Može da se sprema samo kuvana sa sirom, sa mlekom ili u obliku đuveča sa pileti
Taljatele sa vrganjima i slaninom u belom sosu su savršena kombinacija za ljubitelje gurmanske paste.
U azijskoj kuhinji je kokosovo mleko čest sastojak slanih jela, naročito supa, dok se kod nas više upotrebljava u poslasticama. Probajte ovu pastu
Taljatele sa tunjevinom su pravo letnje, osvežavajuće jelo koje se sprema za 10 minuta.
Neobična kombinacija sosa od neutralne pavlake, narandže i kobasice sa đirasolima filovanim gorgonzolom i orasima. Đirasoli su vrsta italijanske p
Kapeleti su vrsta paste punjene različitim nadevima u specivičnom obliku. Ovaj sos je osvežavajućeg i laganog ukusa.
Špagete u bolonjeze sosu sa mesom od mangulice i gaudom
Taljatele sa blendiranom teletinom u belom sosu od pavlake
Špagete ne moraju uvek biti pripremljene sa ukusnim sosevima. Ove špagete su lake za pripremu, ukusne, a možete ih kasnije koristiti i za sendvič
Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama
Hrana koju unosimo svakodnevno podjednako je važna za naše fizičko i mentalno zdravlje. Niko ne voli nervozu koja zakuca na vrata stomaka kada je obrok preskočen. Do sada smo svi naučili da je uravnotežena i umerena ishrana ključ kvalitetnog i zdravog života. Esencijalni minerali, vlakna i proteini su nam potrebni kako bi stresne dane što bolje podneli. Zato neke namernice je važno unositi u toku nedelje kako bi telo imalo neophodnu energiju.
Kuvani krompir (bolje beli nego crveni, kažu iskusne domaćice), mleko, maslac i malo soli su osnovni recept za pire krompir. Ako volite ovaj neprevaziđeni klasik srpske trpeze, a želite da unesete malo promene, bez previše muke, evo rešenja.
Ako je vaše nepce ikad iskusilo čari gvakamole i salse, onda se već uveliko susrelo sa avokadom. Ali, čim ste ovde, onda znači da vas muči zašto je poslednjih godina ime čuvene voćke svima na vrhu jezika, zašto je postao obavezan deo savremene ishrane i kakav je njegov ukus.