Pretraga:

Kari piletina

Ako ste i vi jedni od onih koji ne vole da jedu belo meso onda je ovo savrsen recept za vas.

Kari piletina
Kari piletina
Objavljen: 03. Jan. 2020

Potrebno je

za 5 osobe
priprema: 5 min
kuvanje: 30 min
sluzenje: 5 min
  • pileće belo: 500 g
  • kari: 2 kašika
  • gauda: 100 g
  • pelat u konzervi: 200 g
  • Slični recepti

    Priprema

    lak
    Meso isecite na krupnije komade i naredjajte u vatrostalnu činiju. Posolite po želji i dodajte dve kašike karija preko mesa.
    Isecite gaudu na listice i postavite preko mesa i sve to zalijte sa izgnječenim paradajzom iz konzerve i 100ml vode i još malo soli. Možete koristiti i drugačiji paradajz iz konzerve. Ko voli može dodati i ljute mlevene paprike.
    Pecite u dobro zagrejanoj rerni 30 minuta na 250 stepeni.

    Prijatno
    Pogledajte jos recepata iz:

    Domaća kuhinja Glavna jela Piletina

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

    Glavna jela

    Novi recepti

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.