Moj meni

Moji favoriti
0
Moji recepti Pošalji recept Prijava / Registracija
Recepti Supa od komorača

Supa od komorača

Supa od komorača sa paradajzom ima potpuno neverovatno osvežavajući ukus. Blago je kisela sa prelepom aromom komorača.

30. Nov. 2016
Supa od komorača
Supa od komorača
Pogledajte ostale fotografije
Obroka za 4 osobe
Priprema 10 min
Kuvanje 30 min
Služenje odmah
Potrebno je
Priprema
Težina pripreme: lak

Iseckajte luk na tanka rebarca, a šargarepu na kolutove i stavite da se dinstaju na dobro ugrejanom ulju. Kada luk već počne da ispušta vodu dodajte i paradajz i komorač iseckan na rebarca. Pržite dok paradajz ne počne da se raspada i prelazi u kašu.
Dodajte 1.5 litara vode i dve kašike vegete.
Kuvajte 30 minuta na srednjoj vatri.

Prijatno

Supa od komorača
Supa od komorača
Supa od komorača
Supa od komorača
4
Kako biste ocenili?

Podelite sa prijateljima

Vaš komentar

SLEDEĆIPRETHODNI

Sveže

Glavna jela

Gurmanska pica u tiganju

Možda niste čuli ali pica u tiganju je čuvena američka pica poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Mi vam donosimo jednostavan recept za picu u tiganju.

Deserti

Čizkejk od borovnica bez pečenja

Veoma ukusan čizkejk od borovnica za koji vam nije potrebno da pečete kore. Idealan kolač za letnje vreme i po pitanju osveženja ali i po pitanju same pripreme.

Deserti

Domaći sladoled od čokolade bez jaja

Ako zelite da sebi i svojima priuštite pravi domaći sladoled od čokolade bez raznih konzervanasa i emulgatora predstavljamo vam jednostavan recept.

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.

Popularno