MojLonac

Mi smo mladi entuzijasti zaljubljeni u kuvanje koji uživaju u svakom zalogaju dobre hrane. Za naše recepte koristimo namirnice koje možete naći na ovom podneblju, tako ćete sigurno za pripremanje imati više od tiganja

Ukupno 132 recepata

Dodaj u favorite

Pica hleb

Užina
 10 min
 4 osoba

Ovo je veoma jednostavna i brza užina. Za pica hleb mozžete kombinovati mnogo različitih sastojaka, a mi vam predlažemo sledeće...


Dodaj u favorite

Meksička piletina

Glavna jela
 15 min
 2 osoba

Meksička piletina je ukusna, pikantna i idealna za pravi gurmanski ručak. Priprema se brzo i lako a ukus je fantastičan zbog mešavine različitog


Dodaj u favorite

Marinirani teleći ribić

Glavna jela
 10 min
 2 osoba

Marinirani teleći ribić se sprema brzo, ali je vreme pripreme i mariniraja dugo. Tu digu pripremu kompenzuje savršen ukus mesa koje se topi u ustim


Dodaj u favorite

Lazanje sa šargarepom i junetinom

Glavna jela
 15 min
 6 osoba

Lazanje sa šargarepom ali i mesom su idealne za ukusan ručak ali iskreno ne spremaju se baš brzo. Zato ćee uživati u svakom zalogaju.


Dodaj u favorite

Krompir u ljusci sa kajmakom i slaninom

Topla predjela
 20 min
 4 osoba

Pečeni krompir je tradicionalno zimsko jelo. Samo mu dodajte još i kajmak i slaninu i to će biti prava gozba.


Dodaj u favorite

Krompir sa blitvom

Prilozi
 15 min
 4 osoba

Krompir sa blitvom je tradicionalni prilog uz ribu. Za vreme posta može da zameni i ceo obrok.


Dodaj u favorite

Pileća krilca sa povrćem

Glavna jela
 20 min
 2 osoba

Prolećna krilca se veoma jednostavno i brzo spremaju. Pikantna su (ljuta) i savršeno ide uz pivo.


Dodaj u favorite

Kanelone sa mesom

Glavna jela
 20 min
 4 osoba

Kanelone su jedno od najukusnijih italijanskih jela, a kanelone sa mesom su bogate i ukusne. Spremaju se jednostavno i brzo, a još brže se pojedu.


Dodaj u favorite

Kozice na roštilju

Glavna jela
 20 min
 2 osoba

Kozice mogu biti fantastično predjelo ali i kompletno glavno jelo. Predstavljano vam kozice na roštilju ili roštilj tiganju .


Dodaj u favorite

Brancin u blitvi

Glavna jela
 20 min
 2 osoba

Ovako spremljen brancin će sačuvati sve prirodne sokove i ukuse. Koža će ostati meka i jestiva, a meso sočno.


Dodaj u favorite

Fusili (pasta) u paradajz sosu sa kobasicom i šparglom

Glavna jela
 10 min
 2 osoba

Veoma jednostavan sos za ukusne fusile. Sprema se brzo a ukus je fantastičan.


Dodaj u favorite

Brancin punjen aromatičnim biljem i limunom

Glavna jela
 20 min
 3 osoba

Ukusan brancin punjen aromatičnim biljem i limunom je idealan za bogat i ukusan ručak. Zbog svog bogatog ukusa i masnoće gorčina limuna i mirisno


Pridružite nam se

Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

Već imate nalog? Ulogujte se

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.