Moj meni

Moji favoriti
0
Moji recepti Pošalji recept Prijava / Registracija
Recepti Tortelini u kokosovom mleku sa kaprom

Tortelini u kokosovom mleku sa kaprom

U azijskoj kuhinji je kokosovo mleko čest sastojak slanih jela, naročito supa, dok se kod nas više upotrebljava u poslasticama. Probajte ovu pastu i videćete zašto ga u aziji obožavaju.

24. Feb. 2018
Torteline u kokosovom mleku
Torteline u kokosovom mleku
Pogledajte ostale fotografije
Obroka za 2 osobe
Priprema 5 min
Kuvanje 10 min
Služenje odmah
Potrebno je
Priprema
Težina pripreme: lak

U šerpi ili voku nalijte dosta vode. U vodu dodajte jednu kašičicu sudžuk paprike, jednu kašičicu kurkume i jednu kašiku vegete i sačekajte da voda provri.

Kada voda provri ubacite torteline i kuvajte oko 5 minuta. Nakon 5 minuta prospite višak vode tako da vam ostane oko čaša vode u posudi.

Vratite je na vatru, dodajte malo ulja, sitno seckani svet kapra i plod kapra i dve kašike kokosovog mleka i nastavite da dinstate.

Kada se masa blago zgusne, dodajte sir dobro promešajte i sklonite sa vatre.

Služite dok je još toplo!

Prijatno!

Torteline u kokosovom mleku
Torteline u kokosovom mleku
Torteline u kokosovom mleku
Torteline u kokosovom mleku
Sačekajte da voda sa začinima provri
Sačekajte da voda sa začinima provri
Stavite torteline u vodu da se kuvaju
Stavite torteline u vodu da se kuvaju
Prospite višak vode tako da vam ostane od prilike jedna šolja vode u posudi i dodajte ostale sastojke
Prospite višak vode tako da vam ostane od prilike jedna šolja vode u posudi i dodajte ostale sastojke
Torteline u kokosovom mleku
Torteline u kokosovom mleku
Kapar (cvet i plod)
Kapar (cvet i plod)
Rana tortelini
Rana tortelini
5
Kako biste ocenili?

Podelite sa prijateljima

Vaš komentar

SLEDEĆIPRETHODNI

Sveže

Glavna jela

Gurmanska pica u tiganju

Možda niste čuli ali pica u tiganju je čuvena američka pica poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Mi vam donosimo jednostavan recept za picu u tiganju.

Deserti

Čizkejk od borovnica bez pečenja

Veoma ukusan čizkejk od borovnica za koji vam nije potrebno da pečete kore. Idealan kolač za letnje vreme i po pitanju osveženja ali i po pitanju same pripreme.

Deserti

Domaći sladoled od čokolade bez jaja

Ako zelite da sebi i svojima priuštite pravi domaći sladoled od čokolade bez raznih konzervanasa i emulgatora predstavljamo vam jednostavan recept.

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.

Popularno