Teleći ribić u pavlaci
Odavno nam je poznat teleći ribić u kajmaku, ali svakako vam preporučujemo da kajmak zamenite pavlakom za kuvanje i oduševićete se!

Potrebno je
Slični recepti
Teleći vrat ispod sača
Junetina u vinu
Teleći pauflek sa zelenim biberom
Priprema
Ovo jelo se priprema veoma jednostavno, štedi vreme, a uživaćete u svakom zalogaju!
Ribić isecite na veće komade i zajedno sa belim lukom, lovorovim listom i biberom stavite da se dinsta u malo vode.
Dinstajte oko sat vremena na tihoj vatri. Za vreme kuvanja dodajte vode ukoliko je potrebno dok meso ne omekša. Kada meso bude mekano dodajte soli po ukusu i neutralnu pavlaku.
Kuvajte još malo dok pavlaka ne postane malo gušća.
Uživajte!
Ocenite ovaj recept
Dodajte u omiljene
Podelite