Teleći ribić u pavlaci

Odavno nam je poznat teleći ribić u kajmaku, ali svakako vam preporučujemo da kajmak zamenite pavlakom za kuvanje i oduševićete se!

Teleći ribić u pavlaci
Teleći ribić u pavlaci
Objavljen: 14. Nov. 2018

Potrebno je

za 3 osobe
priprema: 5 min
kuvanje: 60 min
sluzenje: odmah
  • beli luk: 3 čen
  • teleći ribić: 500 g
  • mleveni biber: 1 prstohvat
  • neutralna pavlaka: 100 ml
  • lovorov list: 3 komada
  • Slični recepti

    Priprema

    lak

    Ovo jelo se priprema veoma jednostavno, štedi vreme, a uživaćete u svakom zalogaju!

    Ribić isecite na veće komade i zajedno sa belim lukom, lovorovim listom i biberom stavite da se dinsta u malo vode.

    Dinstajte oko sat vremena na tihoj vatri. Za vreme kuvanja dodajte vode ukoliko je potrebno dok meso ne omekša. Kada meso bude mekano dodajte soli po ukusu i neutralnu pavlaku. 

    Kuvajte još malo dok pavlaka ne postane malo gušća.


    Uživajte! 

    Pogledajte jos recepata iz:

    Domaća kuhinja Glavna jela Dinstano meso

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.