Pretraga:

Teleći pauflek sa zelenim biberom

Ako ste se zapitali šta je uopšte pauflek, to je meso bez kostiju koje dolazi sa dela stomaka i zbog toga je još poznato i kao potrbušina. Zbog svoje strukture zahteva da se malo duže dinsta ali je zbog toga još mekanije i ukusnije.

Pauflek sa zelenim biberom
Pauflek sa zelenim biberom
Objavljen: 03. Jan. 2020

Potrebno je

za 4 osobe
priprema: 10 min
kuvanje: 180 min
sluzenje: odmah
  • pauflek: 1 kg
  • zeleni biber u zrnu: 4 kašika
  • Slični recepti

    Teleći vrat ispod sača

     240 min
     6 osoba

    Junetina u vinu

     90 min
     3 osoba

    Teleći ribić u pavlaci

     60 min
     3 osoba

    Priprema

    lak

    Ovo jelo se sprema veoma jednostavno ali je neverovatno ukusno i za sve prilike

    Pauflek isecite na krupnije komade 

    U dublju šerpu stavite malo ulja na dno i poređajte pauflek

    Dodajte 4 kašike zelenog bibera u zrnu

    Nalijte vodom da prekrije meso dva prsta

    Uz dodavanje vode dinstajte na tihoj vatri oko 3 sata 

    Pogledajte jos recepata iz:

    Domaća kuhinja Glavna jela Dinstano meso

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

    Dinstano meso

    Novi recepti

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.