Pretraga:

Piletina sa korijanderom u crvenom kariju

Nedavno smo u Maksiju otkrili fantastičnu kolekciju različitih kari soseva Koji su nas inspirisali da napravimo našu verziju čuvenog indijskog jela.

Piletina sa crvenim karijem i korijanderom
Piletina sa crvenim karijem i korijanderom
Objavljen: 03. Jan. 2020

Potrebno je

za 2 osobe
priprema: 10 min
kuvanje: 20 min
sluzenje: odmah
  • pileći batak: 4 komada
  • crni luk: 1 glavica
  • korijander: 1 struk
  • đumbir: 1 kašičica
  • crvena kari pasta: 2 kašičica
  • paradajz: 1 komada
  • Slični recepti

    Pileće pljeskavice

     15 min
     4 osoba

    Piletina u sosu od limuna

     30 min
     2 osoba

    Priprema

    lak

    Izdinstajte batake a onda odvojite meso od kostiju. Naseckajte luk na rebarca i sitno naseckajte paradajz i zajedno sa mesom sa bataka pržite na tihoj vatri.

    Nakon desetak minuta dodajte dve kašičice crvene kari paste i kašičicu djumbira. Blago propržite i dodajte dve šoljice vode. Dinstajte još par minuta dok se sos blago ne zgusti. 

    Poslužite sa iseckanim korijanderom.

    Prijatno

    Pogledajte jos recepata iz:

    Indijska kuhinja Glavna jela Piletina

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

    Piletina

    Novi recepti

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.