Pretraga:

Teleći vrat ispod sača

Teletina ispod sača se sprema veoma jednostavno ali dugo i temeljno, ali vam je za pripremu potrebno da imate glinenu posudu sa poklopcem.

Teleći vrat ispod sača
Teleći vrat ispod sača
Objavljen: 28. Jan. 2020

Potrebno je

za 6
priprema: 20 min
kuvanje: 240 min
sluzenje: odmah
  • sveži ruzmarin: 1 struk
  • beli luk: 4 čen
  • teleći vrat: 1 kg
  • Slični recepti

    Junetina u vinu

     90 min
     3 osoba

    Teleći ribić u pavlaci

     60 min
     3 osoba

    Priprema

    lak

    Mi volimo da teletinu ispod sača spremamo sa ruzmarinom, te tako, isečemo teleći vrat na krupne komade. 

    Postavimo ih bočno u glinenu posudu. Dodamo malo bibera u zrnu, dobro posolimo, a izmedju postavimo grančice ruzmarina i neoljušten beli luk. Dodamo šolju vode. Poklopimo i stavimo u hladnu rernu a temperaturu podržimo na 250 stepeni.

    Ostavite tako tako poklopljeno minimum 4 sata a nakon toga uživajte u fantastičnom ukusu! 

    Pogledajte jos recepata iz:

    Domaća kuhinja Glavna jela Dinstano meso

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

    Dinstano meso

    Novi recepti

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.