Piletina sa mlincima u pavlaci
Piletina sa mlincima u neutralnoj pavlaci se Kao i sva naša jela sprema brzo a ukus je potpuno fantastičan.
Potrebno je
Slični recepti
Puter piletina
Pileće pljeskavice
Piletina sa korijanderom u crvenom kariju
Priprema
Odbeskošćene pileće batake blago propržite na ulju. Onda dodajte dve šolje vode i ostavite da se kuva.
Kada su bataci kuvani izvadite ih i u tečnosti koja je ostala dodajte mlince, vode po potrebi, sitno seckanog povrća po ukusu i šolju neutralne pavlake i dobro promešajte.
Batake raskomadajte, ubacite u mlince i dodajte malo izmrvljenog tvrdog sira.
Sve to prespite u keramičku činiju i ostavite da se peče na 230 stepeni nekih dvadesetak minuta.
Uživajte!
Ocenite ovaj recept
Dodajte u omiljene
Podelite