Pretraga:

Brancin u blitvi

Ovako spremljen brancin će sačuvati sve prirodne sokove i ukuse. Koža će ostati meka i jestiva, a meso sočno.

Brancin u blitvi
Brancin u blitvi
Objavljen: 03. Jan. 2020

Potrebno je

za 2 osobe
priprema: 10 min
kuvanje: 20 min
sluzenje: odmah
  • brancin: 2 komada
  • blitva: 1 struk
  • Slični recepti

    Priprema

    lak

    Očišćen brancin dobro posolite. Sa blitve istanjite žilice i odlomite drške jer su one jako krute i teško se savijaju. Nakon čišćenja blitvu poparite vrelom vodom da omekša. 


    Posoljeni brancin uvijte u omekšalu blitvu u nekoliko slojeva. Poređajte umotane brancine u nauljen pleh i pecite na 200 stepeni nekih 20 minuta.


    Prijatno

    Pogledajte jos recepata iz:

    Internacionalna kuhinja Glavna jela Riba

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

    Glavna jela

    Slatka piletina sa susamom

     20 min
     2 osoba

    Pileći krompir paprikaš

     60 min
     2 osoba

    Lazanja sa paradajzom

     45 min
     4 osoba

    Rižoto sa piletinom

     30 min
     4 osoba

    Novi recepti

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.