Moj meni

Moji favoriti
0
Moji recepti Pošalji recept Prijava / Registracija
Recepti Pastirska teleća pita

Pastirska teleća pita

Pastirska pita je jednostavno ukusno jelo koje se jednostavno i brzo priprema. Priprema se od telećeg mesa, jaja i pavlake i veoma je ukusna i lagana.

03. Oct. 2014
Pastirska pita od telećih šnicli
Pastirska pita od telećih šnicli
Obroka za 2 osobe
Priprema 5 min
Kuvanje 20 min
Služenje odmah
Potrebno je
Priprema
Težina pripreme: lak

Istucite teleće šnicle i posolite. 


Zagrejte roštilj tiganj sa malo ulja i pržite šnicle dok ne porumene. Nemojte preterivati sa prženjem jer će šnicle postati krute i žilave.


Poređajte pržene šnicle u manju tepsiju i prelijte umućenom pavlakom i jajima. U pavlaci i jajima možete dodati mirođiju koja daje savršen ukus. Pecite u rerni 10 do 15 minuta.


Prijatno

4
Kako biste ocenili?

Podelite sa prijateljima

Vaš komentar

SLEDEĆIPRETHODNI

Sveže

Glavna jela

Najbolje ćufte u paradajz sosu koje ćete ikada probati

Ovo su zaista najbolje ćufte u paradajz sosu ikada. Vazdušaste i mekane u fenomenalno začinjenom sosu, napravljene od mešavine junetine i semenki.

Glavna jela

Prolećni kroketi od tikvica

Ukusne i vazdušaste prolećne tikvice su lako i brzo rešenje za svaki ručak. Dajte sebi slobodu i napravite ih po svom ukusu dodavanjem različitih sastojaka. Mi ih pravimo ovak

Pića

Sok od zove

Sok od zove je jedan sjajan napitak, toliko ukusan da su se i mnoge svetske kompanije odlučile za komercijalnu proizvodnju napitaka sa ukusom zove. Ako planirate da pravite sok, p

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.

Popularno

Krompir sa blitvom

Krompir sa blitvom je tradicionalni prilog uz ribu. Za vreme posta može da zameni i ceo obrok.

Brancin u blitvi

Ovako spremljen brancin će sačuvati sve prirodne sokove i ukuse. Koža će ostati meka i jestiva, a meso sočno.

Piletina punjena puterom

Ovo je najukusnije pileće belo meso koje ćete ikada jesti. Punjeno je puterom, mladim lukom, papričicom i peršunom. Mekoća koju mu daje puter je nezaboravna i superukusna.

Teleće šnicle punjene kozjim sirom i kaprom

Ovo je izuzetno ukusno jelo, lagano i relativno lako za spremanje.

Puž sa pestom

Ovo pecivo je veoma bogatog ukusa bosiljka, veoma meko i možete ga poslužiti samo ili u obliku sendviča.

Slatka piletina sa susamom

Slatka piletina sa medom u susamu je fantastičan i lagan ručak koji se veoma brzo sprema.