Moj meni

Moji favoriti
0
Moji recepti Pošalji recept Prijava / Registracija
Recepti Pastirska teleća pita

Pastirska teleća pita

Pastirska pita je jednostavno ukusno jelo koje se jednostavno i brzo priprema. Priprema se od telećeg mesa, jaja i pavlake i veoma je ukusna i lagana.

03. Oct. 2014
Pastirska pita od telećih šnicli
Obroka za 2 osobe
Priprema 5 min
Kuvanje 20 min
Služenje odmah
Potrebno je
Priprema
Težina pripreme: lak

Istucite teleće šnicle i posolite. 


Zagrejte roštilj tiganj sa malo ulja i pržite šnicle dok ne porumene. Nemojte preterivati sa prženjem jer će šnicle postati krute i žilave.


Poređajte pržene šnicle u manju tepsiju i prelijte umućenom pavlakom i jajima. U pavlaci i jajima možete dodati mirođiju koja daje savršen ukus. Pecite u rerni 10 do 15 minuta.


Prijatno

Kako biste ocenili?
4

Podelite sa prijateljima

Vaš komentar

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar. Prijavite se

Za ovaj recept još uvek nema komentara! Budite prvi i ostavite komentar
SLEDEĆIPRETHODNI

Sveže

Glavna jela

Pekinška patka - ukus vredan sveg truda

Pre svega moram da vas upozorim da nije ni malo jednostavno napraviti pekinšku patku u kućnim uslovima. Ako ste spremni da žrtvujete nekoliko dana zarad krenite u akciju. Ali ve

Salate i salatni prelivi

Salata od leblebije i grčkog jogurta

Za pripremu ove salate biće vam potrebna leblebija iz konzerve jer standardna sveža leblebija je suviše tvrda i pomalo bezukusna.

Salate i salatni prelivi

Tuna salata

Ako želite zdrav i brz obrok, tuna salata u kombinaciji sa leblebijom je savršen izbor za vas. Malo tunjevine, zelene paprike, leblebije i sitno seckanog paradajza i za tili čas

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.

Popularno

Lazanje sa šargarepom i junetinom

Lazanje sa šargarepom ali i mesom su idealne za ukusan ručak ali iskreno ne spremaju se baš brzo. Zato ćee uživati u svakom zalogaju.

Krompir sa blitvom

Krompir sa blitvom je tradicionalni prilog uz ribu. Za vreme posta može da zameni i ceo obrok.

Brancin punjen aromatičnim biljem i limunom

Ukusan brancin punjen aromatičnim biljem i limunom je idealan za bogat i ukusan ručak. Zbog svog bogatog ukusa i masnoće gorčina limuna i mirisno bilje će vam pružiti potpuno druga

Brancin u blitvi

Ovako spremljen brancin će sačuvati sve prirodne sokove i ukuse. Koža će ostati meka i jestiva, a meso sočno.

Chicken tikka masala

Piletina u masala sosu je je veoma pikantna, aromatična i punog ukusa. Ukoliko ste ljubitelj ljute hrane tikka masala je pravi recept za vas.

Piletina punjena puterom

Ovo je najukusnije pileće belo meso koje ćete ikada jesti. Punjeno je puterom, mladim lukom, papričicom i peršunom. Mekoća koju mu daje puter je nezaboravna i superukusna.

//sticky sidebar