Moj meni

Moji favoriti
0
Moji recepti Pošalji recept Prijava / Registracija
Recepti Teleće šnicle punjene kozjim sirom i kaprom

Teleće šnicle punjene kozjim sirom i kaprom

Ovo je izuzetno ukusno jelo, lagano i relativno lako za spremanje.

07. Oct. 2014
Punjene teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Punjene teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Pogledajte ostale fotografije
Obroka za 4 osobe
Priprema 15 min
Kuvanje 15 min
Služenje odmah
Potrebno je
Priprema
Težina pripreme: lak

Teleće šnicle bi trebalo da budu većih dimenzija, tako da kad ih dobro izlupate zauzimaju veliku površinu zbog punjenja. Izlupane šnicle posolite.


Posebno pripremite kozji sir seckan na kockice, seckani kapar i mpadi luk.


Puter isecite na trake i spajanjem po 3 do 4 trake napravite koritanca u kojima ćete stavljati nadev od kozjeg sira, kapra i mladog luka.


Koritanca od putera obložite izlupanom šniclom. 


Nije potrebn da koristite šaškalice ili konac da biste zatvorili meso jer ako je meso dobro izlupano samo će se zalepiti.


Pecite na roštilj tiganju dok meso ne dobije boju. Ne treba dugo da pečete da meso ne bi bilo tvrdo i žilavo. Puter koji se bude topio možete kašikom odlivati iz tiganja ako ga bude bilo previše.


Meso je najbolje poslužiti sa salatom od spanaća i ananasa i pečenim krompirom.


Prijatno

Punjene teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Punjene teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Punjene teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Punjene teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Priprema za punjenje teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Priprema za punjenje teleće šnicle kozjim sirom i kaprom
Pripremljena šnicla spremna za pečenje
Pripremljena šnicla spremna za pečenje
5
Kako biste ocenili?

Podelite sa prijateljima

Vaš komentar

SLEDEĆIPRETHODNI

Sveže

Glavna jela

Gurmanska pica u tiganju

Možda niste čuli ali pica u tiganju je čuvena američka pica poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Mi vam donosimo jednostavan recept za picu u tiganju.

Deserti

Čizkejk od borovnica bez pečenja

Veoma ukusan čizkejk od borovnica za koji vam nije potrebno da pečete kore. Idealan kolač za letnje vreme i po pitanju osveženja ali i po pitanju same pripreme.

Deserti

Domaći sladoled od čokolade bez jaja

Ako zelite da sebi i svojima priuštite pravi domaći sladoled od čokolade bez raznih konzervanasa i emulgatora predstavljamo vam jednostavan recept.

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.

Popularno