Moj meni

Moji favoriti
0
Moji recepti Pošalji recept Prijava / Registracija
Recepti Taljatele sa teletinom

Taljatele sa teletinom

Taljatele sa blendiranom teletinom u belom sosu od pavlake

17. Apr. 2015
Talajtele sa teletinom u neutralnoj pavlaci
Talajtele sa teletinom u neutralnoj pavlaci
Obroka za 2 osobe
Priprema 10 min
Kuvanje 20 min
Služenje odmah
Potrebno je
Priprema
Težina pripreme: lak

Teleći but iseckajte na kockice, kao i crni luk na četvrtine.

U zagrejano ulje ubacite seckanu teletinu, crni i beli luk. Pržite oko 3 minuta i dotajte 100ml vode. Dinstajte oko 20 minuta sa dodavanjem po malo vode.

Nakon 20 minuta sklonite sa vatre i ubacite u blender. Izblendajte vrlo kratko tako da se ne dobije konzistencija pastete.

U tiganj dodajte jednu kašiku ulja i izblendirano meso vratite na zagrejano ulje. pržite još 5 minuta, sklonite sa vatre, dodajte neutralnu pavlaku, soli i bibera po ukusu. Od začina možete dodati i malo origana.

U smesu dodajte skuvane taljatele i dobro promešajte.

Na kraju, pre posluživanja možete dodati rendani parmezan.

Prijatno

4
Kako biste ocenili?

Podelite sa prijateljima

Vaš komentar

SLEDEĆIPRETHODNI

Sveže

Glavna jela

Gurmanska pica u tiganju

Možda niste čuli ali pica u tiganju je čuvena američka pica poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Mi vam donosimo jednostavan recept za picu u tiganju.

Deserti

Čizkejk od borovnica bez pečenja

Veoma ukusan čizkejk od borovnica za koji vam nije potrebno da pečete kore. Idealan kolač za letnje vreme i po pitanju osveženja ali i po pitanju same pripreme.

Deserti

Domaći sladoled od čokolade bez jaja

Ako zelite da sebi i svojima priuštite pravi domaći sladoled od čokolade bez raznih konzervanasa i emulgatora predstavljamo vam jednostavan recept.

Magazin

12 jednostavnih načina da savijete salvete

Jedan od najupečatljivijih elemenata na svakom stolu, pored svih dekoracija, jesu salvete. Naročito kada su postavljene na drugačiji, kreativniji način.

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kako napraviti guštera od lubenice

Lubenica ponekad može biti i prava inspiracija za nešto novo i kreativno kao što je, recimo, materijal za novu skulpturu i to jestivu.

Popularno