Pretraga:

Teletina u belom vinu

Nema ništa lepše od dinstane mlade teletine u belom vinu.

Teletina u belom vinu
Teletina u belom vinu
Objavljen: 03. Jan. 2020

Potrebno je

za 2 osobe
priprema: 2 min
kuvanje: 90 min
sluzenje: odmah
  • beli luk: 6 čen
  • ulje: 2 kašika
  • belo vino: 300 ml
  • teleći but: 500 g
  • Slični recepti

    Teleći vrat ispod sača

     240 min
     6 osoba

    Junetina u vinu

     90 min
     3 osoba

    Priprema

    lak
    Rasecite teleći but (očišćen od žilica) na četri mesta. U svaki prorez ubacite po dva čena belog luka, stavite dve kašike ulja i 3 decilitra belog vina.
    Dinstajte na tihoj vatri poklopljeno oko 90 minuta, tj dok se meso ne raskuva na tanke konce.

    Prijatno!
    Pogledajte jos recepata iz:

    Domaća kuhinja Glavna jela Dinstano meso

    Ocenite ovaj recept

    Dodajte u omiljene

    Podelite

    Dinstano meso

    Novi recepti

      Otvori nalog

    Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

    Registracijom na sajtu mojlonac.rs slažete se sa uslovima korišćenja
    Već imate nalog? Ulogujte se

      News letter

    Prijavite se na nas newsletter i nikad ne propustite dobre recepte

     Pratite nas 

    Pratite nas na drustvenim mrezama i osvojite mnogo zanimljivih nagrada.