Pretraga:

Neverovatne torte za koje nikada ne biste rekli da to i jesu!

Ova žena pravi neverovatno realistične torte za koje ćete reći sve sem da su torte. Debi Gord u svojoj poslastičarnici još od 2006 godine pravi potpuno neverovatne torte.

Moj Lonac | 09. Oct. 2014

Debi Gord u svojoj poslastičarnici još od 2006 godine pravi potpuno neverovatne torte. Beti je radila u erotskoj pekari (šta god to bilo :) ) pre nego je započela sopstveni posao i počela da peče ove neverovatne torte. Kaže da joj najbolje ideje dolaze od samih klijenata i njihovih zahteva i kaže da je ključ uspeha "biti bolji od prošlog puta".

Posetite njen sajt i uverite se sami http://www.debbiedoescakes.net

Pridružite nam se

Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

Već imate nalog? Ulogujte se

Novi recepti

Magazin

Istina o organskoj hrani: Ono što ne znate i niko vam nije rekao

Postoje dva glavna argumenta kada se govori o prednosti organske hrane, naročito useva. Prvi argument je da su biljke uzgojene bez sintetičkih pesticida hranljivije od istih vrsta gajenih u normalnim uslovima, pa zato oni koji ih konzumiraju imaju određene „zdravstvene koristiˮ. Prema drugom argumentu, organske farme povećavaju dobrobit životinja, pružajući bolje uslove za uzgoj stoke, a dobre su i za prirodu i divlje životinje. Dok industrija organske hrane navedene argumente drži za činjenice,

Kako mi je test intolerancije na namirnice spasao život

Intolerancija na namirnice… Znam, prevrnuli ste očima i niste jedini. Prevrtali su i lekari opšte prakse u više navrata kad bih im objasnio zašto više ne patim od alergije i astme iako piše u kartonu da sam bio težak slučaj do 23 godine. Pa, čak i poznanici kojima sam savetovao da reše neke zdravstvene tegobe na ovaj način bili su vrlo nepovreljivi, a znaju da mi je ova netradicionalna metoda lečenja rešila najteži zdravstveni problem u životu. Jedini stručnjak u oblasti tradicionalne medicine k

Grip vam neće moći ništa ako unosite ove minerale i vitamine

Vitamini i minerali čuvaju zdravlje, jačaju imunitet i daju nam snagu. Zbog toga je važno uzimati hranu bogatu ovim supstancama. Ukoliko se osećate malaksalo, možda je vreme da promenite svoj jelovnik i u njega unesete namirnice bogate ovim supstancama.