Pretraga:

Upoznajte pravu umetnicu u poslastičarnici

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

MojLonac | 14. Oct. 2019

Dinara Kasko je ukrajinska poslastičarka koja je mnogo više od toga. Ona je pravi umetnik kada su poslastice u pitanju i njeni kolači su raj za oči i dušu.

Kada budete videli njene kolače, ako ih tako mogu nazvati, ostaćete bez reči. Svaki kolač ili torta su mala umetnička dela savremene umetnosti. Ne samo što su specifična po izgledu, već su izborom namirnica konstrukcijski potpuno nadmašila standardni način pravljenja kolača. Dinara je neko ko eksperimentiše ne samo u dizajnu, već i sa namirnicama i konstrukcijom. Za potrebe svojih kolača i torti je čak sama izradila i specijalne silikonske kalupe koje i vi možete da naručite na njenom sajtu.

[/recept/]

Dinara ima samo 27 godina, majka je male devojčice, a od 2013. godine je počela intenzivno da se interesuje za poslastičarstvo iako je po profesiji arhitekta. Ona uživa u tome što radi i sebe je pronašla u svojoj novoj profesiji.

 

 

A photo posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on Jul 9, 2016 at 6:33am PDT

 

Pogledajte neka od njehih ostvarenja

 

 

A photo posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on Dec 26, 2016 at 6:16am PST

 

 

 

A photo posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on Dec 24, 2016 at 12:14pm PST

 

 

 

A photo posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on Dec 23, 2016 at 2:27pm PST

 

 

 

A photo posted by Dinara Kasko (@dinarakasko) on Oct 20, 2016 at 6:22am PDT

 

Ako želite da vidite još mnogo interesantnih kolača pratite Dinaru na njenom Instagram profilu

Pridružite nam se

Registrujte svoj nalog i učestvujte u svim našim nagradnim i drmugim akcijama

Već imate nalog? Ulogujte se

Novi recepti

Magazin

Istina o organskoj hrani: Ono što ne znate i niko vam nije rekao

Postoje dva glavna argumenta kada se govori o prednosti organske hrane, naročito useva. Prvi argument je da su biljke uzgojene bez sintetičkih pesticida hranljivije od istih vrsta gajenih u normalnim uslovima, pa zato oni koji ih konzumiraju imaju određene „zdravstvene koristiˮ. Prema drugom argumentu, organske farme povećavaju dobrobit životinja, pružajući bolje uslove za uzgoj stoke, a dobre su i za prirodu i divlje životinje. Dok industrija organske hrane navedene argumente drži za činjenice,

Kako mi je test intolerancije na namirnice spasao život

Intolerancija na namirnice… Znam, prevrnuli ste očima i niste jedini. Prevrtali su i lekari opšte prakse u više navrata kad bih im objasnio zašto više ne patim od alergije i astme iako piše u kartonu da sam bio težak slučaj do 23 godine. Pa, čak i poznanici kojima sam savetovao da reše neke zdravstvene tegobe na ovaj način bili su vrlo nepovreljivi, a znaju da mi je ova netradicionalna metoda lečenja rešila najteži zdravstveni problem u životu. Jedini stručnjak u oblasti tradicionalne medicine k

Grip vam neće moći ništa ako unosite ove minerale i vitamine

Vitamini i minerali čuvaju zdravlje, jačaju imunitet i daju nam snagu. Zbog toga je važno uzimati hranu bogatu ovim supstancama. Ukoliko se osećate malaksalo, možda je vreme da promenite svoj jelovnik i u njega unesete namirnice bogate ovim supstancama.