Novi recepti | Magazin | Pretraga po sastojcima | Grupe jela | Vrste jela | Glavna jela | Peciva | Pice | Paste | Jela od piletine |
Junetina kuvana u vinu je, može se reći, pravi delikates za odrasle. Veoma jednostavan ukus junetine bude tako lepo upotpunjen vinom i blagim ukusom
Ako se poželite prave domaće kuhinje i savršene domaće testenine punjene mesom ovo je pravo jelo za vas. Napravite domaću svežu testeninu, napun
Nedavno smo u Maksiju otkrili fantastičnu kolekciju različitih kari soseva Koji su nas inspirisali da napravimo našu verziju čuvenog indijskog jel
Mnogo je recepata za boraniju sa junetinom. Mi našu boraniju volimo da spremamo sa dosta luka i paradajza i da začinimo zaprškom od svežeg jajeta.
Posni paprikaš sa šaranom je idealna slavska čorba sa kojom nećete pogrešiti. Šaran daje specifičan, aromatičan ukus čorbi a ljuta paprika bl
Za pripremu nadeva za jastučića najbolje je da sami usitnite meso umesto da koristite mleveno. Odlična kombinacija mesa, povrća i lisnatog testa p
Preliv od manga je idealan kao dresing za salate bez jakog ukusa, kao što je ajsberg salata. Takođe je idealan za bareno povrće poput artičoka ili
o ovo nije kao svaka druga salata od boranije, a ono što je razlikuje je zapravo veoma interesantan preliv koji se fantastično uklopi u celu kombina
Možda niste čuli ali pica u tiganju je čuvena američka pica poznata i pod nazivom Chicago pan ili dip dish pizza. Mi vam donosimo jednostavan rece
Veoma ukusan čizkejk od borovnica za koji vam nije potrebno da pečete kore. Idealan kolač za letnje vreme i po pitanju osveženja ali i po pitanju
Ako zelite da sebi i svojima priuštite pravi domaći sladoled od čokolade bez raznih konzervanasa i emulgatora predstavljamo vam jednostavan recept.
Ovo su zaista najbolje ćufte u paradajz sosu ikada. Vazdušaste i mekane u fenomenalno začinjenom sosu, napravljene od mešavine junetine i semenki.
Ukusne i vazdušaste prolećne tikvice su lako i brzo rešenje za svaki ručak. Dajte sebi slobodu i napravite ih po svom ukusu dodavanjem različitih
Sok od zove je jedan sjajan napitak, toliko ukusan da su se i mnoge svetske kompanije odlučile za komercijalnu proizvodnju napitaka sa ukusom zove. A
Ako ste se zapitali šta je uopšte pauflek, to je meso bez kostiju koje dolazi sa dela stomaka i zbog toga je još poznato i kao potrbušina. Zbog sv
Šta raditi sa gomilom kuvanih jaja od Uskrsa? Pa napravimo savršino predjelo - jaja punjena avokadom i piletinom.
Ne bi rekao da nema razlike izmedju blitve i zelja i da su sarmice potpuno iste. I mi smo to mislili, ali kada smo probali sarmice sa blitvom demantov
Pre svega moram da vas upozorim da nije ni malo jednostavno napraviti pekinšku patku u kućnim uslovima. Ako ste spremni da žrtvujete nekoliko dana
Za pripremu ove salate biće vam potrebna leblebija iz konzerve jer standardna sveža leblebija je suviše tvrda i pomalo bezukusna.
Ako želite zdrav i brz obrok, tuna salata u kombinaciji sa leblebijom je savršen izbor za vas. Malo tunjevine, zelene paprike, leblebije i sitno sec